وزارت امور خارجه گرجستان پورتال E-visa را به منظور بازدیدهای توریستی/اقامتی کوتاه مدت افرادی که خارج از خاک گرجستان هستند، راه اندازی نموده است تا بازدید کنندگان به صورت ساده و اسان ویزای کوتاه مدت گرجستان را اخذ نمایند.
این امکان برای کسانیکه قصد سفر به گرجستان را دارند فراهم شده است تا بدون مراجعه به سفارت گرجستان و یا کنسولگری بتوانند ویزای کوتاه مدت اخذ نمایند، با طی کردن مراحل زیر: اپلای کردن در سایت،پرداخت آنلاین هزینه،چاپ E-visa
اپلای کردن برای ویزا با استفاده از این پورتال فواید زیادی دارد: نیازی به وقت سفارت یا ارائه دادن اصل مدارک به سفارت یا کنسولگری نمیباشد.
متقاضی باید قادر به ارائه تمام مدارک مورد نیاز در مرز دولت گرجستان باشد.

به منظور پرداخت هزینه های مربوطه میتوانید از خدمات پرداخت با ویزا کارت بازارگردی استفاده نمایید.

شرایط و ضوابط:

  • سفر به گرجستان در بازه زمانی کوتاه مدت باشد.
  •  مدت اعتبار گذرنامه حداقل سه ماه بیشتر از اعتبار ویزای گرجستان باشد.
  •  متقاضی میبایست ثابت کند که بلیط برگشت دارد، رزرو هتل را انجام داده و بیمه سلامت و درمانی اش در سراسر خاک گرجستان در طول دوره اقامتش معتبر خواهد بود.
  • متقاضی میبایست ثابت کند که بودجه کافی برای پوشش دادن هزینه های مرتبط با سفر به گرجستان را دارد شامل: تامین مالی همراهانش که به سن قانونی نرسیده ویا افرادی که تحت سرپرستی او هستند.
  •  سابمیت هرگونه سند یا اطلاعات نادرست و کاذب موجب امتناع از ورود شخص به گرجستان خواهد شد.
  • هزینه درخواست e-visaمسترد نمی شود حتی در صورتیکه ویزا رد شده باشد.
  • تصمیم گیری در مورد صدور ویزای گرجستان تا 5روز کاری زمان میبرد.
  •  در صورت تایید، e-visa به مدت 120 روز، با حق اقامت در گرجستان تا 30 روز در طول مدت اعتبار،معتبر خواهد بود.
  • در هر دوره 180 روزه حداکثر میتوانید 90 روز اقامت داشته باشید. هربار اقامت میبایست حداکثر 30 روز به طول انجامد.

اطلاعات و مدارک موردنیاز:

  •  Citizenship/Country: شهروند کدام کشور
  •  Type of Travel Document/Passport: نوع گذرنامه
  •  Expiration date of Travel Document/Passport: تاریخ انقضای گذرنامه
  • Purpose of visit: هدف از سفر به گرجستان
  •  First Name: نام به انگلیسی
  •  Surname: نام خانوادگی به انگلیسی
  • Number of Travel Document/Passport: شماره گذرنامه
  • Date of Birth: تاریخ تولد
  • Photo: عکس
  •  Email Address: آدرس ایمیل
  •  Gender: جنسیت متقاضی
  •  Copy of the travel document/passport: اسکن گذرنامه متقاضی
  • اسکن مدارک موردنیاز دیگر