شماره های تماس با ما ( هفت روز هفته، 9 صبح تا 9 شب): 88149752-021 | 09128125070|پست الکترونیک: bazargardi.com@gmail.com

در خصوص ویزای تحصیلی و توریستی آمریکا

خانه » مشاوره » در خصوص ویزای تحصیلی و توریستی آمریکا
­

در قسمت مشاوره گرفتن ویزای تحصیلی و توریستی آمریکا به اکثر سوالاتی که برای شرکت کنندگان در خصوص مشاوره گرفتن ویزای تحصیلی و توریستی آمریکا ممکن است وجود داشته باشد، بصورت خلاصه و مفید پاسخ داده شده است.
شما با مطالعه دقیق این توضیحات می توانید اطلاعات جامع و دقیقی در خصوص گرفتن ویزای تحصیلی و توریستی آمریکا بدست آورید.

ژانویه 2014

نحوه اقدام برای درخواست ویزای غیرمهاجرتی ایالات متحده آمریکا در دبی به چه صورت است؟

چگونگی درخواست ویزای غیرمهاجرتی ایالات متحده آمریکا در دبی: مرحله یک قبل از ادامه روند، لطفا مطمئن شوید که کارهای زیر را انجام داده اید: تکمیل تقاضانامه الکترونیکی ویزای غیر مهاجرتی و دریافت شماره تأیید (بارکد) DS-160 برای هر یک از متقاضیان. شما می توانید این تقاضانامه را در وب [...]

آیا می توانم به هنگام تحویل ویزای آمریکا در دبی شخصا به سفارت آمریکا در دبی مراجعه کنم؟

خیر. برای دریافت ویزای آمریکا در دبی و هنگامیکه زمان دریافت مدارک فرابرسد، متقاضی (ھا) با حداقل 18 سال سن باید در عرض 30 روز ھمراه خود یک کارت شناسایی صادره از سوی دولت به شعبه خدماتی EMPOST منتخب خود بیاورد تا بتواند مدارک خود را دریافت کند. اگر متقاضی بخواھد مدارک [...]

چه مدارک و اسنادی در روز مصاحبه برای درخواست ویزای آمریکا در دبی با خود داشته باشم؟

فهرست مدارک و اسناد مورد نیاز برای ارائه در روز مصاحبه برای درخواست ویزای آمریکا در دبی به شرح ذیل می باشد: تمام متقاضیان دریافت ویزا باید مدارک ذیل را ارائه بدھند: فرم DS-160. تمام متقاضیان ویزای غیر مھاجرتی (بدون در نظر گرفتن سن) باید تقاضانامه الکترونیکی ویزای غیرمھاجرتی DS-160 [...]

دسامبر 2013

در روز مصاحبه سفارت آمریکا در ارمنستان چه مواردی را نباید با خود به سفارت ببرم؟

در روز مصاحبه سفارت آمریکا در ارمنستان موارد زیر را نمی توانید با خود به بخش کنسولی بیاورید. کارت اعتباری هر نوع لوازم الکترونیکی (شامل تلفن همراه، DVD، CD، فلش درایو، ساعت حاوی دستگاه ضبط کننده...) سیگار و فندک اجسام نوک تیز (ناخن گیر، قیچی، سوزن های مهره دوزی یا [...]

آیا می توان برای ویزای غیرمهاجرتی آمریکا به صورت گروهی درخواست نمود؟

هر مسافر به ایالات متحده آمریکا، صرف نظر از سن، برای ورود به ایالات متحده نیاز به یک ویزا دارد. چنانچه گروهی سفر می کنید و اعضای گروه خانواده شما محسوب نمی شوند، در صورت تمایل می توانید با هم به صورت دسته جمعی وقت ملاقات بگیرید. به منظور درخواست [...]

مراحل اقدام برای درخواست ویزای غیرمهاجرتی ایالات متحده آمریکا در ارمنستان به چه صورت است؟

چگونگی درخواست ویزای غیرمهاجرتی ایالات متحده آمریکا در ارمنستان در قدم اول مطمئن شوید که فرم درخواست الکترونیکی ویزای غیرمهاجرتی، DS-160، را برای تک تک اعضای گروه پر نموده و شماره تأییدیه (بارکد) DS-160 را برای هر متقاضی دریافت نموده اید. فرم DS-160 را می توانید در وبسایت https://ceac.state.gov/genniv تکمیل [...]

به مأمور سفارت آمریکا در روز مصاحبه برای درخواست ویزای غیرمهاجرتی چه مواردی را باید توضیح دهم؟

متقاضیان ویزای غیرمهاجرتی در روز مصاحبه باید آمادگی توضیح به مأمور سفارت در این موارد را داشته باشند: هدف سفر به ایالات متحده مدت زمانی که قصد ماندن در ایالات متحده آمریکا را دارند چگونگی تأمین هزینه های سفر. مأمور سفارت عموما به دنبال اطلاعاتی مربوط به تعهدات الزام آور [...]

در فرم DS-160 خود آیا می توانم تغییراتی اعمال کنم؟

تغییرات در فرم DS-160 تنها تا پیش از ثبت نام الکترونیکی و سابمیت این فرم امکان پذیر می باشد. لطفا از درستی اطلاعاتی که در فرم DS-160 خود در این سایت وارد می کنید پیش از کلیک بر رو ی دکمه Sign and Submit اطمینان حاصل نمایید. به منظور اعمال [...]

چه مدارک و اسنادی در روز مصاحبه برای درخواست ویزای آمریکا در ارمنستان با خود داشته باشم؟

فهرست مدارک و اسناد مورد نیاز برای ارائه در روز مصاحبه برای درخواست ویزای آمریکا فهرست مدارک و اسناد مورد نیاز برای ارائه در روز مصاحبه برای درخواست ویزای آمریکا در ارمنستان به شرح ذیل می باشد: فرم I-20 سند صلاحیت برای وضعیت دانشجویی غیرمهاجر (F1 یا M1) برای دانشجویان [...]

چند روز بعد از مصاحبه سفارت آمریکا در ارمنستان می تونم ویزای خود را تحویل بگیرم؟

ویزاهای صادرشده را می توانید 2 روز کاری (از دوشنبه تا جمعه) پس از تاریخ مصاحبه ساعت 5 بعد از ظهر از پنجره خدمات کنسولی در بخش ورودی اصلی سفارت آمریکا تحویل بگیرید. برای درخواست هایی که مشمول مراحل اداری هستند، ویزاها را زمانی می توان تحویل گرفت که بخش [...]

نوامبر 2013

اگر ویزای آمریکا برای من صادر نشود، برای اقدام مجدد us visa reapplying به چه اطلاعاتی نیاز دارم؟

برای اقدام مجدد ویزای آمریکا us visa reapplying شما باید اطلاعات جدیدی که در زمان اولین مصاحبه خود به کارمند کنسولگری ارائه نکردید (یا مدارک کافی برای اثبات آن نداشتید) را داشته باشید. قبل از اقدام مجدد، سعی کنید بفهمید چرا بار اول برای شما روادید صادر نشد. آیا فرم [...]

چرا روند صدور روادید آمریکا us visa processing برای برخی از افراد بیشتر از دیگران طول می کشد؟

روند صدور روادید آمریکا us visa processing به دلایل خاص برای برخی افراد بیشتر از دیگران طول می کشد. به عنوان مثال دانشجویانی که در رشته های علمی و فنی خاصی تحصیل می کنند در معرض بررسی های بیشتری قرار دارند. یا، احتمال دارد نام یک شخص مشابه نام تروریستی [...]

اگر ویزای آمریکا من به دلیل دیر اقدام کردن یا طول کشیدن رسیدگی به پرونده به موقع به دست من نرسد چه اتفاقی خواهد افتد؟

اگر ویزای آمریکا را به موقع دریافت نکنید، دو راه حل خواهید داشت. می توانید از دانشگاه خود درخواست کنید که نامه ای را فکس و در آن قید کنند که شما می توانید بعد از تاریخ مندرج در فرم I-20 خود در دانشگاه حضور یابید و آخرین مهلت را [...]

مصاحبه در سفارت آمریکا برای اخذ ویزای آمریکا چقدر طول خواهد کشید؟

زمان موجود برای کارمند کنسولگری برای مصاحبه با شما بسیار کوتاه خواهد بود (شاید یک الی سه دقیقه) زیرا حجم درخواست های روادید که روزانه باید در کنسولگری های ایالات متحده مورد رسیدگی قرار گیرد بسیار زیاد است. به لحاظ این محدودیت های زمانی، کارمند کنسولگری ممنون خواهد شد اگر [...]

چه نوع اسناد و مدارکی باید در بخش کنسولگری ارائه گردد که نشان دهد من بعد از اتمام تحصیلات خود در ایالات متحده به کشور زادگاهم باز خواهم گشت؟

هر موردی کاملاً فردی است و شما باید به دقت فکر کنید که چگونه و از طریق چه تعهدی می توانید به بهترین وجه ممکن ثابت کنید که به کشور زادگاه خود باز خواهید گشت. برخی از اسناد و مدارکی که معمولاً مفید هستند عبارتند از اسنادی که ثابت می [...]

برای اثبات اینکه بودجه کافی برای تکمیل تحصیلات خود در آمریکا را دارم، باید چه مدارکی با خود بیاورم؟

باید ثابت کنید که شما، (یا حامیان مالی شما، اگر شخص دیگری هزینه شما را می پردازد) برای تأمین هزینه تحصیل شما در ایالات متحده پول کافی دارد. قاعده کار این است که شما باید با ارائه سند و مدرک ثابت کنید که کل بودجه لازم برای تأمین مخارج شما [...]

چگونه ثابت کنم که من واقعاً قصد دارم به عنوان دانشجو به ایالات متحده بروم و حائز شرایط لازم برای دریافت روادید دانشجویی آمریکا هستم؟

وظیفه کارمند کنسولگری این نیست که بر کار دانشگاه آمریکایی که شما را پذیرفته است نظارت کند—همین که شما فرم I-20 را دریافت کرده اید تا حدود زیادی نشان می دهد که شما حائز شرایط علمی لازم برای ادامه تحصیل در رشته مورد نظر هستید. اما کارمند کنسول گری باید [...]

مهمترین معیارهایی که کارمندان کنسولگری در تصمیم گیری راجع به اعطاء/عدم اعطای روادید آمریکا مد نظر قرار می دهند چیست؟

برای اعطای روادید دانشجویی، کارمند کنسولگری باید قانع شود که متقاضی در درجه اول با هدف ادامه تحصیل به ایالات متحده می رود، واجد شرایط لازم برای روادید دانشجویی مربوط به برنامه تحصیلی مورد نظر است، از بودجه کافی برای تکمیل تحصیلات خود برخوردار است، و فقط می خواهد طی [...]

آیا داشتن حجاب (چادر/مقنعه) به دلایل مذهبی برای عکس روادید آمریکا اشکالی دارد؟

در اکثر موارد، سر شما باید بدون کلاه یا سربند باشد؛ اما سربندی که شما معمولاً به دلایل مذهبی می پوشید عموماً قابل قبول است. سربندی که شما به دلایل دیگر می پوشید قابل قبول نیست. داشتن حجاب به دلایل مذهبی برای عکس روادید آمریکا بلامانع است اما توجه داشته [...]

آماده شدن برای مصاحبه مربوط به روادید ایالات متحده آمریکا

شما پیش از حضور در مصاحبه باید فرم آنلاین درخواست روادید غیرمهاجرتی DS-160 را برای درخواست روادید تکمیل کنید. این فرم باید کاملاً به زبان انگلیسی تکمیل شود و با درج نام شما، آن گونه که در گذرنامه و سایر اسناد و مدارک انگلیسی زبان شما نوشته شده است، امضاء [...]