Home / مشاوره

مشاوره

نکات مهم در مورد فرم I-20

نکات مهم در مورد فرم I-20

صفحه اول فرم I-20 شامل بخش های زیر می باشد: 1. مشخصات فردی – اطلاعات اصلی متقاضی ویزای دانشجویی، Family Name (دقت شود که مطابق با پاسپورت باشد) Middle Name (شامل متقاضیان ایرانی نمی شود) First Name (دقت شود که مطابق با پاسپورت باشد) تاریخ تولد Date of Birth (دقت شود که مطابق با پاسپورت باشد) کشور محل تولد Country ...

Read More »

چگونه می توانم جزییات پروازهای ایرلاین امارات را پس از تکمیل رزرو تغییر دهم؟

جزییات پروازهای ایرلاین امارات را پس از تکمیل رزرو تغییر دهم

در پروازهای ایرلاین امارات با استفاده از ابزار Manage a Booking در وبسایت emirates.com می توانید در رزرو خود تغییراتی مثل تغییر در تاریخ و ساعت پرواز، مبدأ و یا مقصد، اضافه و یا حذف توقف های بین راه ایجاد نمایید. تمامی این تغییرات ر می توانید از طریق لینک “change my booking” در قسمت Manage a Booking اعمال کنید. ...

Read More »

هزینه ویزای اقامت موقت کانادا Temporary Resident Visa چقدر است؟

هزینه ویزای اقامت موقت کانادا Temporary Resident Visa چقدر است؟

هزینه ویزای اقامت موقت کانادا Temporary Resident Visa به ترتیب زیر می باشد: ویزای اقامت موقت کانادا یکبار ورود Single-Entry Temporary Resident Visa هزینه ویزای اقامت موقت کانادا یکبار ورود (برای فقط یکبار ورود به خاک کانادا) 75 دلار کاناداست. توجه داشته باشید چنانچه کانادا را ترک نموده و قصد ورود مجدد داشته باشید، دوباره باید درخواست ویزا دهید. ویزای ...

Read More »

آیا می توانم برای انجام معاینه پزشکی در تقاضای ویزای کانادا به هر پزشکی که مایل باشم مراجعه کنم؟

آیا می توانم برای انجام معاینه پزشکی در تقاضای ویزای کانادا به هر پزشکی که مایل باشم مراجعه کنم؟

خیر. برای انجام معاینه پزشکی تنها می توانید به پزشکی که مورد تأیید اداره مهاجرت و شهروندی کانادا CIC باشد مراجعه نمایید. پزشکان مورد تأیید CIC که با نام panel physicians نامیده می شوند در همه کشورها موجود می باشند. برای آنکه نتایج معاینه پزشکی به سفارت مورد نظر شما ارسال شود باید مرکزی که درخواست ویزای شما را بررسی ...

Read More »

آیا برای گرفتن ویزای موقت کار work permit به معاینه پزشکی نیاز دارم؟

آیا برای گرفتن ویزای موقت کار work permit به معاینه پزشکی نیاز دارم؟

برای گرفتن ویزای موقت کار work permit در موارد زیر نیاز به ارائه معاینه پزشکی دارید: چنانچه مایلید در محیطی کار کنید که حفاظت از بهداشت عمومی در آن از اهمیت بالایی برخوردار است، به عنوان مثال خدمات بهداشتی، مراقبت از کودک، تحصیلات ابتدایی و متوسطه برای گرفتن ویزای موقت کار به معاینه پزشکی نیاز دارید چنانچه مایلید در یک شغل کشاورزی مشغول به ...

Read More »

بررسی درخواست ویزای کار موقت work permit application چه مدت زمان می برد؟

بررسی درخواست ویزای کار موقت work permit application چه مدت زمان می برد؟

زمان بررسی درخواست ویزای کار موقت work permit application متغیر است و به نوع درخواستی که سابمیت کرده اید بستگی دارد. اطلاعات مربوط به مدت زمان بررسی درخواست ها را می توانید به صورت آنلاین در این لینک مشاهده نمایید. این اطلاعات مرتب به روز می شوند، پس بهترین راه برای کسب آگاهی از مدت زمان رسیدگی به پرونده چک کردن این ...

Read More »

آیا ویزای کار موقت Work Permit شرایط خاصی را شامل می شود؟

آیا ویزای کار موقت Work Permit شرایط خاصی را شامل می شود؟

هر نوع شرایطی که ویزای کار موقت شما شامل شود مستقیم بر روی ویزا قید می شود. چنانچه هیچ شرایطی برای کار کردن شما بر روی ویزای کار موقت قید نشده باشد بدین معنی است که شرایط خاصی در مورد نوع ویزای شما وجود ندارد. ویزای کار موقت می تواند شرایط زیر را شامل شود: نوع کاری که انجام می ...

Read More »

به عنوان نیروی کار موقت خارجی temporary foreign worker تا چند سال می توانم در کانادا بمانم؟

به عنوان نیروی کار موقت خارجی temporary foreign worker تا چند سال می توانم در کانادا بمانم؟

به عنوان نیروی کار موقت خارجی temporary foreign worker حداکثر 4 سال می توانید در کانادا بمانید. چنانچه برای ویزای کار اقدام می کنید، باید کل زمانی که در کانادا کار کرده اید و یا برنامه کاری دارید را در نظر بگیرید. پس از تکمیل دوره 4 ساله کار در کانادا به عنوان نیروی کار موقت خارجی، به مدت 4 ...

Read More »

آیا با ویزای کار work permit خود می توانم برای هر کارفرمایی در کانادا کار کنم؟

آیا با ویزای کار work permit خود می توانم برای هر کارفرمایی در کانادا کار کنم؟

خیر. با ویزای کار work permit خود نمی توانید برای هر کارفرمایی کار کنید. ویزای کار work permit اغلب مربوط به یک کارفرمای خاص می شوند و تنها به شما اجازه کار برای آن کارفرما را می دهند. کارفرمای شما پیش از استخدام نیاز به دریافت مجوز LMO مثبت از اداره استخدام و توسعه اجتماعی کانادا دارد. در بعضی موارد، فرد ...

Read More »

در مورد شغل های موجود در کانادا چگونه می توانم اطلاعاتی بیابم؟

در مورد شغل های موجود در کانادا چگونه می توانم اطلاعاتی بیابم؟

برای کسب اطلاعات در مورد شغل های موجود در کانادا می توانید به این لینک مراجعه نمایید. در حال حاضر حدود 83698 شغل در کانادا موجود می باشد. در لینک بالا می توانید شغل و/یا مکان مورد نظر را در قسمت Job and/or Location وارد نموده و لیست موقعیت های کاری در شهرهای مختلف کانادا را بر اساس آگهی های شغلی موجود ...

Read More »

برای کار Work Permit در کانادا به چه مدارکی نیاز دارم؟

برای کار Work Permit در کانادا به چه مدارکی نیاز دارم؟

کار Work Permit در کانادا به عواملی از قبیل شغلی که مایلید داشته باشید و برنامه/سیستمی که برای آن درخواست می دهید بستگی دارد. در کل، برای کار Work Permit در کانادا لازم است شماری از مدارک ذیل را دارا باشید: یک پیشنهاد شغلی در کانادا اثبات اینکه دارای گواهی و مورد تأیید برای کار در شغل مورد نظر هستید ...

Read More »

اقدام برای درخواست ویزای کار Work Permit کانادا به صورت آنلاین

اقدام برای درخواست ویزای کار Work Permit کانادا به صورت آنلاین

برای درخواست ویزای کار Work Permit کانادا به صورت آنلاین ابتدا به این سایت مراجعه نمایید. در قسمت ?What are you applying for گزینه Work Permit را انتخاب نمایید. در صفحه بعد در قسمت ?Have you used our online questionnaire to find out if you’re eligible to apply گزینه No را انتخاب نموده و در قسمت Find out if you’re eligible to apply ...

Read More »

اقدام برای درخواست ویزای بازدیدکننده Visitor Visa کانادا به صورت آنلاین

اقدام برای درخواست ویزای بازدیدکننده Visitor Visa کانادا به صورت آنلاین

برای درخواست ویزای بازدیدکننده visitor visa کانادا به صورت آنلاین ابتدا به سایت سفارت کانادا مراجعه نمایید. در قسمت ?What are you applying for گزینه visitor visa را انتخاب نمایید. در صفحه بعد در قسمت ?Have you used our online questionnaire to find out if you’re eligible to apply گزینه No را انتخاب نموده و در قسمت Find out if you’re eligible to apply ...

Read More »

نحوه اقدام برای درخواست ویزای غیرمهاجرتی ایالات متحده آمریکا در دبی به چه صورت است؟

نحوه اقدام برای درخواست ویزای غیرمهاجرتی ایالات متحده آمریکا در دبی به چه صورت است؟

چگونگی درخواست ویزای غیرمهاجرتی ایالات متحده آمریکا در دبی: مرحله یک قبل از ادامه روند، لطفا مطمئن شوید که کارهای زیر را انجام داده اید: تکمیل تقاضانامه الکترونیکی ویزای غیر مهاجرتی و دریافت شماره تأیید (بارکد) DS-160 برای هر یک از متقاضیان. شما می توانید این تقاضانامه را در وب سایت https://ceac.state.gov/genniv/ تکمیل نمایید. لطفا توجه کنید که برای تعیین ...

Read More »

آیا می توانم به هنگام تحویل ویزای آمریکا در دبی شخصا به سفارت آمریکا در دبی مراجعه کنم؟

آیا می توانم به هنگام تحویل ویزای آمریکا در دبی شخصا به سفارت آمریکا در دبی مراجعه کنم؟

خیر. برای دریافت ویزای آمریکا در دبی و هنگامیکه زمان دریافت مدارک فرابرسد، متقاضی (ھا) با حداقل 18 سال سن باید در عرض 30 روز ھمراه خود یک کارت شناسایی صادره از سوی دولت به شعبه خدماتی EMPOST منتخب خود بیاورد تا بتواند مدارک خود را دریافت کند. اگر متقاضی بخواھد مدارک خود را از راه آسان تری دریافت کند، می تواند ...

Read More »

چه مدارک و اسنادی در روز مصاحبه برای درخواست ویزای آمریکا در دبی با خود داشته باشم؟

چه مدارک و اسنادی در روز مصاحبه برای درخواست ویزای آمریکا در دبی با خود داشته باشم؟

فهرست مدارک و اسناد مورد نیاز برای ارائه در روز مصاحبه برای درخواست ویزای آمریکا در دبی به شرح ذیل می باشد: تمام متقاضیان دریافت ویزا باید مدارک ذیل را ارائه بدھند: فرم DS-160. تمام متقاضیان ویزای غیر مھاجرتی (بدون در نظر گرفتن سن) باید تقاضانامه الکترونیکی ویزای غیرمھاجرتی DS-160 را ارسال کنند. فرم DS-160 باید به صورت آنلاین تکمیل ...

Read More »

مراحل و چگونگی تقاضای آنلاین ویزاهای موقت بازدیدکننده، دانشجویی و کار کانادا

مراحل و چگونگی تقاضای آنلاین ویزاهای موقت بازدیدکننده، دانشجویی و کار کانادا

برای تقاضای آنلاین ویزاهای موقت بازدیدکننده، دانشجویی و کار کانادا مراحل ذیل را طی نمایید: قدم اول–   تقاضانامه های خود را بطور آنلاین ارسال نمایید. در صورتیکه سیستم بیومتریک شامل شما شود، لطفا از پرداخت وجه سرویس بیومتریک ( 85 دلار کانادا) اطمینان حاصل نمایید. (از تاریخ یازدهم دسامبر 2013 متقاضیان ایرانی ویزای بازدیدکننده، دانشجویی و کار بین 14 و 79 سال، ملزم ...

Read More »

لغو آزمون جی آر ای جنرال کاغذی Canceling GRE General PBT Registration به چه صورت است؟

لغو آزمون جی آر ای جنرال کاغذی Canceling GRE General PBT Registration به چه صورت است؟

چنانچه مایلید آزمون جی آر ای جنرال کاغذی خود را لغو نمایید تا 4 روز قبل از آزمون فرصت دارید نسبت به لغو آزمون جی آر ای جنرال کاغذی Canceling GRE General PBT Registration اقدام نمایید. در غیر این صورت، هزینه ثبت نام آزمون جی آر ای به شما بازپرداخت نخواهد شد. برای مثال، برای لغو آزمون جی آر ای Canceling ...

Read More »

تغییر آزمون جی آر ای جنرال کاغذی Rescheduling GRE General PBT Registration به چه صورت است؟

تغییر آزمون جی آر ای جنرال کاغذی Rescheduling GRE General PBT Registration به چه صورت است؟

چنانچه مایلید تاریخ آزمون جی آر ای جنرال کاغذی خود را تغییر دهید تا 4 روز قبل از روز آزمون فرصت دارید برای تغییر آزمون جی آر ای جنرال کاغذی Rescheduling GRE General PBT Registration اقدام نمایید. در غیر این صورت، هزینه ثبت نام در تاریخ جدید را باید به طور کامل بپردازید و هزینه آزمون قبلی به شما بازپرداخت نخواهد ...

Read More »

لغو آزمون جی آر ای جنرال کامپیوتری Canceling GRE General CBT Registration به چه صورت است؟

لغو آزمون جی آر ای جنرال کامپیوتری Canceling GRE General CBT Registration به چه صورت است؟

چنانچه مایلید آزمون جی آر ای جنرال کامپیوتری خود را لغو نمایید تا 4 روز قبل از آزمون فرصت دارید نسبت به لغو آزمون خود Canceling GRE General CBT Registration اقدام کنید. برای مثال، برای لغو آزمون جی آر ای روز شنبه تا سه شنبه قبل از آزمون فرصت دارید تقاضای لغو نمایید. در غیر این صورت، ریفاندی به شما ...

Read More »