Home / مشاوره / در خصوص ویزای تحصیلی و توریستی کانادا و کبک / به عنوان نیروی کار موقت خارجی temporary foreign worker تا چند سال می توانم در کانادا بمانم؟

به عنوان نیروی کار موقت خارجی temporary foreign worker تا چند سال می توانم در کانادا بمانم؟

به عنوان نیروی کار موقت خارجی temporary foreign worker حداکثر 4 سال می توانید در کانادا بمانید. چنانچه برای ویزای کار اقدام می کنید، باید کل زمانی که در کانادا کار کرده اید و یا برنامه کاری دارید را در نظر بگیرید.

پس از تکمیل دوره 4 ساله کار در کانادا به عنوان نیروی کار موقت خارجی، به مدت 4 سال اجازه کار در کانادا را نخواهید داشت. برای اینکه بتوانید به عنوان نیروی کار موقت خارجی اجازه کار به مدت 4 سال تمدید شود دو راه دارید: 4 سال متوالی از کانادا دور بمایند و یا آنکه 4 سال متوالی بدون داشتن شغل به عنوان دانشجو و یا بازدیدکننده در خاک کانادا باشید.

در این زمان می توانید تقاضای ویزای کار نموده و یک دوره 4 ساله کاری را به عنوان نیروی کار موقت خارجی شروع کنید. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به این لینک مراجعه نمایید.

x

Check Also

بررسی درخواست ویزای کار موقت work permit application چه مدت زمان می برد؟

بررسی درخواست ویزای کار موقت work permit application چه مدت زمان می برد؟

زمان بررسی درخواست ویزای کار موقت work permit application متغیر است و به نوع درخواستی که سابمیت کرده اید بستگی دارد. اطلاعات مربوط به مدت زمان بررسی درخواست ها را می ...